NICOLETA RĂDUCANU, SENIOR PHARM, MSC

LIDER GRUP EDUCAȚIE PUBLICĂ

Absolventă a Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București din anul 1996 și din 2004 este Farmacist Primar cu specializarea în “Laborator Farmaceutic”.

În anul 2014 a obținut titlul de Master în Medicină în programul de “Nutriție Clinică și Comunitară”, din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” Târgu Mureș și din 2022 este oncoterapeut certificat.

Din 2008, până în prezent a avut funcția de Director Medical în cadrul mai multe companii farmaceutice.

În cei peste 25 ani experiență în industria farmaceutică a activat în mai multe sectoare de activitate. 4 ani în departamentul de cercetare-dezvoltare al unei companii producătoare de medicamente, 21 ani în domeniul studiilor clinice, al siguranței medicamentului și cel medical. Experiența în acest domeniu i-a fost recunoscută de Agenția Națională a Medicamentului obținând statutul de “Persoană Calificată”, recunoaștere de care se bucură în continuare și din partea Asociației Europene a Persoanelor Calificate, în care este membru activ.

Este pasionată de nutriția clinică și a păstrat colaborarea cu UMFST, rodul unui proiect de colaborare fiind cartea “Nutriția Vârstnicilor”, apărută la Editura Universității în anul 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *