DANIELA CÎRNAȚU, DR.

LIDER GRUP SIGURANȚA ALIMENTELOR

Absloventă a UMF Victor Babeș din Timișoara (1999), medic primar igienă din anul 2011, doctor în medicină (2012) cu teza de doctorat în domeniul medicină – tema “Cercetări privind siguranța alimentara a utilizării organismelor modificate generic în hrana puilor de carne”, la Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad, specializare în siguranța alimentelor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară București în 2008.

În prezent, este șeful disciplinei Igienă la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad. De asemenea, este coordonator de rezidenți pentru specializarea “Igienă” în Centrul Universitar Arad.

Din anul 2020 este medic primar igienă în cadrul Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Regional de Sănătate Publică Timișoara.

După o experiență profesională de 18 ani în domeniul sănătății publice și siguranței alimentare (din care 7 ani în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad, iar 8 ani în cadrul Direcției de Sănătate Publică Arad) este preocupată în mod special de suplimentele alimentare și alimentele cu adaos de vitamine și minerale.

În prezent este membru în Comisia Consultativă de Igienă a Ministerului Sănătății și secretarul Comisiei de Igienă a Colegiului Medicilor din România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *