MEMBRI FONDATORI

Societatea de Științe în Nutriție este singura organizație științifică non-profit din România, dedicată publicului larg, tuturor profesioniștilor certificați în domeniul nutriției și în domenii conexe și în egală măsură, factorilor de decizie.

În această înregistrare, membrii fondatori ai SSN au răspuns într-un eveniment live la întrebări precum Cine suntem?, Ce planuri avem și Ce facem pentru tine?.

Organizația s-a înființat oficial în 2023, la inițiativa unui grup de lucru format in profesioniști din domeniu, pasionați de nutriție fundamentată științific și motivați să contribuie cu dedicare la implementarea acesteia cu scopul de a impacta calitatea vieții tuturor românilor. Află componența Comitetul Director în funcție, aici.

Dan C. Vodnar, Ph.D.

Profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii Alimentare și prorector Cercetare în cadrul Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor - USAMV Cluj, în Top World Ranking of Scientist 2%, realizat de Univ. Stanford (California, SUA), Editura Esevier și organizația SciTech.

Monica Tarcea, Prof., Dr.

Medic primar de ``Igiena alimentației” și profesor universitar la disciplina “Nutriție comunitară” în cadrul Facultății de Medicină – Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș. De asemenea, este redactor adjunct al revistei Dietetician.Ro.

Maria Nițescu, Conf. Univ., Dr.

Șef al disciplinei de “Igienă și Ecologie medicală” la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Carol Davila din București., integrare clinică la INBI Prof. Dr. Matei Bals, președinte al Comisiei Consultative de Igienă a Ministerului Sănătății și președinte al Comisiei de Igienă a Colegiului Medicilor din România.

Daniela Stoian, Msc., Ph.D.

Lector formator în nutriție, cu 16 de experiență în domeniul cercetării (microbiologie, biotehnologie, genetică și nutriție). Specializare în criminalistică, cu un doctorat la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza și un master în genetică la Facultatea de Biologie din cadrul Universității București.

Cătălina Poplicean

Dietetician absolvent al Facultății de Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara și tehnician nutriționist cu peste 10 ani de experiență în inginerie software.

Andreea Liptak Spiridon

Tehnician nutriționist, health coach cu specializare în nutriția de precizie, somn, recuperare și managementul stresului, formator și antreprenor, cu peste 25 de ani de experiență în marketing și comunicare.