IUSTIN-NICOLAE BILIBOU, RD

LIDER GRUP NUTRIȚIE APLICATĂ

Cu o educație solidă în domeniul nutriției, este un dietetician cu experiență remarcabilă, atât în România, cât și în Marea Britanie. Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș (2016), specializarea “Nutriție și Dietetică” și-a aprofundat cunoștințele prin două programe de masterat: “Nutriție Clinică și Comunitară” (2018) și “Managementul Sistemelor de Sănătate” (2021), tot în cadrul aceleiași universități.

De-a lungul carierei sale, Iustin a lucrat ca dietetician în România și de patru ani, activează în sistemul de sănătate din Marea Britanie. Experiența sa se concentrează pe domeniul psihiatriei, cu o specializare în tulburări de personalitate și tulburări de alimentație. De asemenea, Iustin are o experiență valoroasă în neuropsihiatrie, lucrând cu pacienți afectați de boli neurodegenerative.

În prezent, ocupă poziția de Clinical Lead Dietitian în cadrul celui mai mare trust privat din domeniul psihiatriei din Marea Britanie. În această funcție, conduce o echipă de dieteticieni supraspecializați, fiind responsabil pentru supervizarea și coordonarea activităților clinice, dezvoltarea programelor de nutriție și asigurarea unui standard înalt de îngrijire nutrițională pentru pacienți.

Experiența sa internațională îi permite să aducă inovații și abordări dietetice eficiente în România, testate într-un mediu clinic divers și complex. Contribuția lui nu se limitează doar la implementarea acestor practici, ci include și adaptarea lor la contextul specific românesc, având în vedere diferențele culturale și sistemice.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *