ANDREEA LIPTAK SPIRIDON

LIDER GRUP COMUNICARE ȘI PURTĂTOR DE CUVÂNT

Este licențiată în politici bancare la Facultatea de Științe Economice Aurel Vlaicu din Arad și absolventă de studii postuniversitare la Universitatea de Relații Publice și Comunicare David Ogilvy din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

Timp de 15 ani a profesat ca jurnalist în cadrul celui mai mare trust media privat din România. Din anul 2005 dezvoltă proiecte de business și educație în domeniul prevenției și al longevității, având experiență în dezvoltarea de strategii de marketing în peste 20 de țări.

Este tehnician nutriționist atestat de Ministerul Muncii din România și coach în Nutriția de Precizie, Somn, Recuperare și Managementul Stresului, atestat de Precision Nutrition din Canada. De asemenea, este formator autorizat în România și Uniunea Europeană.

Activitatea sa curentă constă în administrarea unor afaceri în domeniul anti-aging, prezentarea de programe de educație în prevenție și longevitate în mediul corporatist și sesiuni private de coaching.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *