DANIELA STOIAN, MSC, PHD

Este lector formator în nutriție, cu 16 ani de experiență în domeniul cercetării în microbiologie și biotehnologie, genetică și nutriție și un background de specialist în criminalistică (din anul 2003), domeniu în care a efectuat cercetări privind bioterorismul – considerații teoretice și practice asupra armei biologice și agenților patogeni cu efect asupra organismului uman.

În anul 2007, a absolvit Masterul în Genetică la Facultatea de Biologie din cadrul Universității București și doctoratul la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza cu prima lucrare științifică de gen din România: alterarea organismului uman – manipularea genetică și efectul organismelor modificate genetic, al toxinelor și al substanțelor biochimice asupra omului.

Din anul 2019 este membru IANE (NNEdPro’s International Academy of NutritionEducators, Cambridge UK. A fost de  asemenea, vicepreședinte al Fundației Nicomed, având ca principal obiectiv dezvoltarea și cercetarea produselor și alimentației specific implicate în lupta împotriva cancerului.

A participat la studii și activități științifice și a publicat diverse lucrări și articole în reviste de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *