CĂTĂLINA POPLICEAN

LIDER GRUP STUDENȚI

Este dietetician și tehnician nutriționist cu peste 10 ani de experiență în inginerie software.

Cătălina Poplicean a absolvit anul acesta Facultatea de Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, ca șefă de promoție. Ariile sale se interes sunt nutriția de prezicie, nutrigenetica, abordările nutriționale în patologiile autoimmune, precum și îmbunătățirea calității vieții prin strategii de optimizare a stilului de viață.

Cu o experiență anterioară de peste un deceniu în inginerie software, timp în care a dezvoltat proiecte complexe în diverse domenii (financiar, educație, modele probabilistice), Cătălina Poplicean s-a orientat către studiul științelor nutriției, integrând cunoștințele tehnice și capacitatea de a procesa și de a interpreta date, în înțelegerea mecanismelor biologice și nutriționale.

În timpul anilor de studenție la Universitatea Politehnică din Timișoara, a bifat cursuri de introducere în inteligența Artificială la Universitatea Stanford și de Inteligență Artificială în Robotică, la Udacity. A fost premiată în nenumărate rânduri, la diferite olimpiade, incluzând Olimpiada Națională la Matematică și Informatică și i s-a înmânat Premiul Henry Poincare Laureate de Ecole Polytechnique din Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *